Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Volle tribune geniet van wedstrijd G-team

12 januari 2020 11:00

Zaterdag 11 januari 2020 kan de boeken in! De eerste wedstrijd van ons G-team tegen het ervaren team van OJC Rosmalen. Het eerste G-team binnen onze vereniging in ons 100 jarig bestaan. Wat is het dan mooi dat de club voelde hoe bijzonder dit is en de moeite nam om onze jongens aan te komen moedigen. Een (bijna) volle tribune en groepen staande toeschouwers waren getuige van een bijzonder doelpuntrijke wedstrijd. Einduitslag 9-11!

Gezonde spanning is de juiste omschrijving, 13.30 uur aftrappen, maar sommige waren al voor 12.00 op het sportpark te vinden. Voor bijna alle spelers stond namelijk vandaag hun eerste wedstrijd ooit op het programma. Volledig in de gesponsorde trainingspakken druppelden de spelers binnen en mochten zich melden in de kleedkamer. Even aan elkaar vragen hoe het is met de spanning en vooral vertellen hoeveel zin je hebt in de wedstrijd. Het moment dat je dan het veld op mag om de warming up te doen is een soort bevrijding, eindelijk mag je doen waar je voor gekomen bent. Tijdens de warming up zie je het sportpark vollopen met mensen. Ouders, opa's en oma's, ooms en tantes, familie en vrienden, maar ook O.S.S.ers die toch eens komen kijken naar het jongste onderdeel van onze club.

Na de warming up even terug naar binnen om te luisteren naar de opstelling en de basisspelers mochten de trui en lange broek uittrekken om zich op te maken voor de hun eerste speelminuten. Eenmaal buiten was echt goed te zien hoeveel mensen op het sportpark aanwezig zijn en met een staande ovatie werden de spelers van s.v. O.S.S.'20 en OJC Rosmalen ontvangen. Even handjes geven en we waren klaar om te beginnen.

De wedstrijd ging op en neer, snel viel de eerste goal voor O.S.S. en ook de 2-0 viel vrij snel daarna. Hiermee was voor velen de spanning eraf en dat zag je bij sommige letterlijk. OJC was niet gekomen om alleen tegendoelpunten te incasseren en nam al snel de voorsprong over met een bijzonder mooie 2-4 in de kruising. Tot de rust bleef het lekker op en neer gaan en na 25 minuten gingen we rusten met een 6-7 tussenstand.

Net als elke training is er in de pauze ranja met een koekje. Ook kon de begeleiding even aangeven hoe trots we nu al waren. De eerste wedstrijd ooit en dan al 6 doelpunten maken en meedoen tegen een team als OJC. Je zag de kinderen stralen en iedereen had zin in de 2e helft! Ook nu weer even doornemen wie er na de rust zou starten en op naar al die mensen buiten die maar bleven klappen en juichen vandaag.

De tweede helft was in het begin voor OJC en liepen met een aantal doelpunten weg van O.S.S. Al snel na rust stond het 6-10. Dit keer was het O.S.S. die zich herpakte en terugknokte naar verschil van 2 doelpunten 8-10 met een bijzondere vermelding voor Jesse die maar raak bleef schieten vandaag! OJC maakte daarna hun laatste van de dag 8-11. O.S.S. heeft zeker kansen gehad om gelijk te maken, maar helaas kwamen onze jongens niet verder dan 9-11. Na de wedstrijd iedereen een handje geven en nog even met zijn alle op de foto.

WAT ZIJN WIJ TROTS!!! Iedereen op het sportpark heeft een geweldige middag gehad en wij hebben de bevestiging dat wij klaar zijn voor meer wedstrijden. Wij willen als eerste OJC Rosmalen bedanken en feliciteren. Wat een mooi team hebben jullie en hopelijk kunnen we vaker tegen elkaar voetballen. Daarnaast willen we alle aanwezigen op het sportpark bedanken. Jullie hebben beide teams een geweldig gevoel gegeven, we leken wel profs.

Wij gaan kijken voor tegenstanders en hopen dat jullie weer aanwezig zijn bij onze volgende wedstrijd, want dit wil en mag je niet missen!